Genser'n te'n Johansen
Skuespiller Helge Sveen
Referanser
Presseklipp
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden
 

 

 

 

 

Genser'n te'n Johansen

«Genser'n te'n Johansen» , med Helge Sveen i hovedrollen, har siden premieren 25.februar 2008, vært vist over 400 ganger! Forestillingen har blitt svært populær og det er med glede at vi også kan tilby den i 2011.

 

Tilbud til kommuner – alders- og sykehjem
Genser’n te’n Johansen setter den gode historien og de gamle slagerne i fokus. Vi blir med den gamle sjømannen på en reise tilbake til tiden da majoriteten av vårt publikum var med på å bygge landet og velferdsstaten. Dette gjøres med lun humor og behagelig tempo i tilbakelent mimretakt. «Genser’n te’n Johansen» er fulle av gode historier og nostalgisk musikk.

 

Praktiske ting
Det som kreves av teknisk utstyr har vi med selv. Forestillingen er tilpasset slik at den kan spilles ut i fra forholdene på hvert enkelt alders- og sykehjem. Vi bruker gulvet som scene. Forestillingen varer i ca. 45 minutter.

 

Informasjon og  booking
Du kan sende en e-post til post@kliver.no , gjerne med ønske om aktuelle datoer. 
Du kan også ringe Kjetil Røren på tlf.             932 38 742      .
Pris pr. forestilling er kr. 6 000,- inkl. rigg og teknisk utstyr.

 Takk for en herlig forestilling - et friskt pust i hverdagen. Det var mange kjente - samtidig som de var aktuelle - tekster og sanger som inneholdt både skjemt og alvor. Formidlingen var ekte og nær, og kontakten med publikum var svært god.

For «Den kulturelle pilleesken» i Hol kommune, Annette Glück, rektor ved Hol kulturskole

 

Les flere gode tilbakemeldinger under Referanser

Copyright © Kliver