Johansen og genser'n rundt på 40 minutter
Skuespiller Helge Sveen
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden
 

Johansen og genser’n rundt på 40 minutter

En musikalsk lun aften

Endelig! Endelig har bestyrerinnen fått opp øynene og sett hvilken kapasitet Johansen er!

En stor kulturaften skal arrangeres på aldershjemmet. Bestyrerinnen vil ha Johansen med på laget og han tror at hun ønsker ham med som artist og hovedattraksjon på festen! Med ungdommelig iver går han i gang og har allerede navnet på forestillingen klar: ”Johansen og genser’n rundt på 40 minutter”.  Han skal virkelig lage en lun og trivelig aften!

Men noen ganger er ikke virkeligheten alltid som en tror og Johansen får seg en overraskelse når bestyrerinnen lanserer et par artister hun gjerne vil skal opptre. Hun vil også at Johansen skal være deres personlige assistent og sørge for at de får et positivt bilde av aldershjemmet.

Dette ryster Johansen, men han har fått et par ”kilevinker” før i livet, så dette skal han løse!
Med et nytt pågangsmot går han i gang med et dobbeltspill  der bestyrerinnen tror alt er i skjønneste orden, mens Johansen egentlig planlegger å kuppe hele kulturaftenen..

Rammen er lagt for den 6 forestillingen om Johansen og genser’n hans. Med sin slentrende og uanstrengte stil, reiser Johansen,med Helge Sveen i hovedrollen, igjen tilbake til tiden da alt var så mye bedre! Og alt ledsages av nye gamle slagere fra Ønskekonserten anno 1950 tallet.

Bli med på reisen når Johansen igjen setter nye seil!

 

 

Pris: 6000,- 


 

 

 

Copyright © Kliver