Johansen lufter genser'n
Skuespiller Helge Sveen
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden
 

Johansen  lufter genser'n

Noe har skjedd med bestyrerinna! Kan det være genser’n? Hun er så smørblid! Johansen er engstelig. Hun blunker til ham! Er hun forelska? Det er ingen annen utvei: Han må lufte genser’n!  Dette har Johansen vært ute for før! Jentene var helt ville etter den unge sjømannen med den fine genser’n. Der han sto ved relingen og lot Stillehavets varme og salte luft gre håret. Det var før! Nå må han liste seg rundt i korridorene, for ikke å bli oppdaget av sjølveste høggjernet. Hun kan brenne is hvis hun er i det rette humøret! Is? Brenne? Noe minner han om gamle dager, da han hadde en kjæreste, som het Anna...


Historiefortelleren Johansen, med Helge Sveen i hovedrollen, er atter i gang og det er bare å lene seg tilbake i godstolen og bli med Johansen tilbake til tiden da musikk var musikk og radio var radio.

”Johansen lufter genser’n” er den tredje forestillingen om Johansen og hans genser. Som i de to forrige, er det den gode historien og musikken det handler om. Musikk fra tiåret som i dag har et romantisk lys over seg: 1950 tallet.


Teaterforestillingen kan spilles på de aller fleste steder, fra kulturhus til bofellesskap. 
Spilleområdet/scenen må være minimum 2 x 2 meter.
Eneste rekvisitt vi trenger, er en stol.
Lydutstyr/mikrofon har vi med. 


Pris: 6000,- 

 

 

 

Copyright © Kliver