Johansen heiser genser'n
Skuespiller Helge Sveen
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden
 

Johansen heiser genser'n

Genser'n te'n Johansenslutter aldri å overraske! Sognepresten likte veldig godt å høre noen av historiene som har satt sine spor i genser'n fra 1949. Genser'n som har vært kloden rundt og vært vitne til en verden i forandring. Bestyrerinnen ønsker fortsatt å sette kloa i den, ikke for å vaske eller kaste.. Nei, for å ramme den inn! Slik at alle kan få se genseren med alle historiene!

Johansener både smigret og forarget! Genser'n skal ikke pensjoneres! Den skal sitte på! På han som reiste til sjøs som 15 åring og kjøpte genser'n på den første turen. Dem hører i hopes! Som to dråper vann - i ei bøtte! Johansen vil bevise for alle som eventuelt skulle være i tvil: Han har absolutt ingen planer om å dra inn årene! Tvert i mot, han heiser genser'n og setter en ny kurs - mot minnenes hav!

Helge Sveen som Johansen er tilbake med en ny forestilling om sjømannen og hans trofaste følgesvenn, genser'n. Bli med på en minne og erindringsseilas! Tilbake til tiden hvor veldig mye var så mye bedre! Til tiåret hvor det fortsatt var trange tider men hvor pila pekte rett opp; 1950 åra!  Og musikken er med, den samme som strømmet ut fra Ønskekonserten det tiåret.

 

 

Informasjon og  booking
Du kan sende en e-post til post@kliver.no , gjerne med ønske om aktuelle datoer. 
Du kan også ringe Kjetil Røren på tlf.  932 38 742      .
Pris pr. forestilling er kr. 6 000,- inkl. rigg og teknisk utstyr.

 


 

 

 

Copyright © Kliver