Der fløy genser'n te'n Johansen
Skuespiller Helge Sveen
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden
 

DER FLØY GENSER'N TE'N JOHANSEN!

Johansen» feirer og jubilerer genser'n sin. Hans trofaste følgesvenn er akkurat som Johansen sjøl, blitt noe preget av årene med eventyr. Det er vel sånn det er med et museum? Det er preget av sin historie! Jentene var helt ville etter den unge sjømannen med den fine genser’n! Castro sneipet sigaren sin i den, Elvis hadde lyst til å kjøpe den og Lauritz Bergendahl satte fyr på den med OL fakkelen. Genser’n te’n Johansen er en kulturskatt!

Helge Sveen er tilbake i hovedrollen som Johansen og han har med seg nye historier og ny, god musikk. Sett dere tilbake folkens og bli med på enda en seilas med Johansen og genser'n hans.

 

Tilbud til kommuner – alders- og sykehjem
Genser’n te’n Johansen setter den gode historien og de gamle slagerne i fokus. Vi blir med den gamle sjømannen på en reise tilbake til tiden da majoriteten av vårt publikum var med på å bygge landet og velferdsstaten. Dette gjøres med lun humor og behagelig tempo i tilbakelent mimretakt. «Genser’n te’n Johansen» er fulle av gode historier og nostalgisk musikk.

 

Praktiske ting
Det som kreves av teknisk utstyr har vi med selv. Forestillingen er tilpasset slik at den kan spilles ut i fra forholdene på hvert enkelt alders- og sykehjem. Vi bruker gulvet som scene. Forestillingen varer i ca. 45 minutter. 

 

Informasjon og  booking
Du kan sende en e-post til post@kliver.no , gjerne med ønske om aktuelle datoer. 
Du kan også ringe Kjetil Røren på tlf.  932 38 742      .
Pris pr. forestilling er kr. 6 000,- inkl. rigg og teknisk utstyr.

 


 

 

 

Copyright © Kliver