Johansen og denne genser'n hans
Skuespiller Helge Sveen
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden
 

JOHANSEN OG DENNE GENSER'N HANS!

Årene går men Johansen består! Han føler seg friskere enn på lenge. Kan det være alle de hyggelige damene på eldresenteret?

Minnene er der, ikke fra gårsdagen, men de fra... lenge siden! Han husker kanskje ikke alltid hva som skjedde i forrige uke, men gå 60 år tilbake, så sitter det spikret!

Damer har alltid vært en viktig del av livet til Johansen og han har møtt flere. Sophia Loren for eksempel - Soffia med låra, satt i 1956 på fanget til Hallgeir Brenden i 15 minutter. Da var det mange misunnelige mannfolk rundt omkring! Men veldig få hadde fått med seg at året før fikk Johansen et kyss av Sophia, i Napoli. Norma Jean, også kjent som Marilyn Monroe ville gifte seg med Johansen. Kysset i Napoli satte en røslig strek over de planene..

Med musikk fra 50 og tidlig 60 tall, reiser vi atter tilbake sammen med historiefortelleren Johansen. Helge Sveen tar igjen på seg genser'n bekler rollen som den aldrende, men svært vitale sjømannen. Og bestyrerinnen? Hun er fortsatt etter genser'n og som den miljøbevisste damen hun er, går hun denne gangen for gjenvinning.

 

 

Pris: 6000,- 


 

 

 

Copyright © Kliver