Genser'n te'n Johansen
Skuespiller Helge Sveen
Referanser
Presseklipp
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden
 
 

Referanser

Takk for en herlig forestilling - et friskt pust i hverdagen. Det var mange kjente - samtidig som de var aktuelle - tekster og sanger som inneholdt både skjemt og alvor. Formidlingen var ekte og nær, og kontakten med publikum var svært god. Tydelig å se at beboerne på sykehjemmet var med og hadde glede av forstillingen. I tillegg kommer også all den gleden som ikke er så lett å registrere. Vi gleder oss til neste besøk!
For «Den kulturelle pilleesken» i Hol kommune, Annette Glück, rektor ved Hol kulturskole

 

Den kulturelle spaserstokken i Horten kommune hadde et meget vellykket samarbeid rundt turne med «Genser’n te’n Johansen» i september 2008. Tilbakemeldingene etter de 11 forestillinger var udelt positive; «Kunstnerne skapte veldig god stemning. Folk nynnet med. Litt alvorlige ansikter endret seg og ble til smil». Forberedelsene og avviklingen av turneen gikk som smurt, og vi anbefaler gjerne konsepter som skapes av tospannet med skuespiller Helge Sveen og Kjetil Røren.
Marit Lundstad – leder «Den Kulturelle Spaserstokken », Horten kommune

 

Eg fekk fleire gode tilbakemeldingar, men det var sæskilt ein som skilte seg ut og det var at hovudpersonen hadde ein fantastisk stemme og ein spesiell nærleik til publikum som gjorde forestillinga nær og spesiell.
Anne Margrethe Espelid, Einingsleiar for kultur, Nissedal kommune

 

«Genser'n te'n Johansen» er både tankevekkende og fengende på samme tid. Johansens mange samtaler med seg selv, får fram smil og latter, gjennom erindringer av fortidens minner så vel som gamle slagere. Forestillingen Den Blå Timen har tatt initiativet til, maner også til ettertanke i forhold til det å være gammel på institusjon. Vi konstaterer at midlene Den kulturelle spaserstokken bidrar med til kunst-opplevelser for eldre på institusjoner, er et viktig bidrag for å bedre eldre menneskers livskvalitet!
Liv Hukkelberg, Kongsberg Kommune

Copyright © Kliver