Alf i 100
Last ned plakat
Kontakt oss
Til forsiden

Alf i 100

 I 2014 hadde Alf Prøysen fylt 100 år og det vil bli selvfølgelig blir feiret over hele landet! Hans Vold Vikersveen er en godt kjent artist i ”sine hjemfylker”, Hedmark og Oppland. Han er fra Reinsvoll i Vestre Toten kommune og har igjennom mange år som trubadur blitt en respektert kjenner og tolker av Alf Prøysen. Han er ettertraktet kar og mye brukt ved aldersinstitusjoner og pensjonistforeninger. 

Alf Prøysen er ved siden av sine flotte viser også kjent for sine karakteristiske og lune dialekt. Den har også Hans Vold Vikersveen, da han til daglig bor på Vestre Toten.

Tilbud til kommuner – alders- og sykehjem
”Alf i 100” er et musikkprogram der Hans Vold Vikersveen og pianist Vidar Sundbakken tar publikum med på en reise igjennom Alf Prøysens landskap. Ved siden av all musikken der publikum får høre både kjente og mindre kjente sanger, har Vikersveen også et par gode historier han vil dele..

Praktiske ting
Det som kreves av teknisk utstyr har vi med selv. Forestillingen er tilpasset slik at den kan spilles ut i fra forholdene på hvert enkelt alders- og sykehjem. Vi bruker gulvet som scene. Forestillingen varer i ca. 45 minutter.

 

 

Pris: 5000,-

 

 

 

Copyright © Korus